AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklama geldi

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklama geldi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası gündem bomba gibi düşen eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir aracıyla Erdoğan'la görüşme daveti aldığı iddiasına açıklık getirdi.

Ömer Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Cumhurbaşkanımız tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir davet olmadığını ifade etti." Çelik ayrıca Can Atalay için yapılan olağanüstü toplantı çağrısını yarın knuyu değerlendireceklerini söyledi.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde MYK'ya ilişkin basın toplantısı düzenledi.

basliksiz-2er.jpg

Çelik : Netanyahu hükümeti mutlaka yargılanmalıdır
"İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Hitler'in dışişleri bakanı gibi davranıyor. Netanyahu şebekesi katliam ve ahlaksızlıkta yarışıyor. Netanyahu hükümeti mutlaka yargılanmalıdır. İnsanlık tarihinin en soykırımcı hükümeti oldular.
Tüm vatandaşlarımızı 14 Ağustos'ta AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz. AK Parti dünya siyasetinde bir marka haline geldi, büyük devrimlere imza attı. Millet odaklı siyasetin adıyız, Türkiye yüzyılına yürüyoruz. Tören yeni binamızda gerçekleştirilecek. Önümüzdeki dönemde gençlerle ilgili faaliyetlerimiz olacak. Yeni anayasa çalışmalarımız devam edecek, vatandaşlarımızı dinleyeceğiz.
"Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir davet olmadı"

(Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na görüşme daveti gönderdiği iddiası...) Cumhurbaşkanımız tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir davet yoktur. Doğru bir beyan değildir. Böyle bir mesaj gönderilmemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir