Trabzonspor İki Transfer İçin Daha Geri Sayıma Geçti!

Trabzonspor İki Transfer İçin Daha Geri Sayıma Geçti!
2024-2024 Sezonuna iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için Samuel Gigot’u transfer etmeyi planlarken Ayrıca, forvet hattına yönelik sürpriz bir hamle yapacak.

Golcü transferinde Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk’a odaklanan Trabzonspor, Avrupa Şampiyonası öncesinde oyuncu ile tüm şartlarda anlaşmaya varmıştı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Valencia forması giyen Yaremchuk, 25 maçta 3 gol kaydetmişti.
Roman Yaremchuk Transferi Tamamlanmak Üzere
Ukrayna’nın Avrupa Şampiyonası'ndan elenmesiyle birlikte, Yaremchuk'un Trabzonspor'a transfer süreci hız kazandı.
Trabzonspor yetkilileri, Yaremchuk’un bonservisini elinde bulunduran Club Brugge ile de anlaşma sağladı. Transferin kısa süre içinde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor.
Samuel Gigot Trabzonspor Yolunda
Trabzonspor’un yeni sezondaki stoperlerinden biri ise 30 yaşındaki Samuel Gigot olacak. Bordo-mavili ekip, Marsilya ile Gigot’un transferi için 3.8 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşma sağladı. Bu transferin de kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 33 maça çıkan Samuel Gigot, 2761 dakika sahada kaldı ve 3 gol kaydetti. Tecrübeli stoperin Trabzonspor’un savunma hattına önemli bir katkı yapması bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir