Victor Osimhen'in gelişi Okan Buruk’un oyun sistemini değiştirtti

Victor Osimhen'in gelişi Okan Buruk’un oyun sistemini değiştirtti
Galatasaray şampiyonlar Ligi’nden elendikten sonra transferde atağa kalktı. Napoli’nin Dünyaca ünlü santrafor’u Victor Osimhen’i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, oyun sisteminde de zorunlu değişim yapmak zorunda kaldı.

Galatasaray’da Mauro İcardi’nin yanına Victor Osimhen’i transfer ederek forvet hattını iyice güçlendirdi. Deneyimli teknik direktör Okan Buruk oyun sisteminde değişikliğe gitmek zorunda kaldı. Başarılı teknik adamın, Nijeryalı yıldızın üzerine oyun sistemini kuracağı ve bu doğrultuda taktik çalışmalar ağırlık verdiği öğrenildi.

147.jpeg

Sarı-Kırmızılılar takım Galatasaray Mauro İcardi gibi Avrupa’nın sayılı forvetlerinden birine sahipken yanına Michy Batshuayi’yi transfer etmişti. Fırsat transferi olarak Victor Osimhen gibi dünya yıldızını kadrosuna katması büyük ses getirdi. 25 yaşındaki golcüyü 1 yıllığına kiraladı.

erfd.jpg

OSİMTEN’İ KANAT FORVET OLARAK KULLANACAK
Deneyimli teknik adam Okan Buruk, Osimhen’in kanat forvet olarak kullanılacağı 4-3-3 dizilişi... Yine orta sahanın merkezi 3 oyuncuyla dirençli hale getirilip, kanatlarda Osimhen ve Barış gibi atletik, hızlı, güçlü ve skorer iki yıldızla Galatasaray, rakiplere fazlasıyla sorun çıkaracak bir yapıya büründürmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir