Adana Demirspor Galatasaray’ı gözüne kestirdi

Adana Demirspor Galatasaray’ı gözüne kestirdi
Trendyol Süper Lig'de 4. Haftasın ’da Adana Demirspor sahasında, Galatasaray’ı konuk edecek. Kritik mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak. Bu zorlu karşılaşma bu akşam saat 21:45'te başlayacak.

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 3 karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarta bilen Adana Demirspor, Sarı- kırmızılı ekip Galatasaray’a karşı galip gelerek kötü gidişe dur demek istiyor. İlk hafta deplasmanda Fenerbahçe mağlup olan mavi-beyazlı ekip ikinci hafta ’da Çaykur Rizepor'a yenilmekten kurtulamadı. Valkanis'in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanında bir puanı son bölümde bulduğu golle hanesine yazdırmıştı.
Bu Hafta içinde Young Boys'a elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçından galip gelerek taraftarını sevindirmek istiyor. Ligde geçtiğimiz haftayı Gaziantep FK maçının ertelenmesi nedeniyle bir maçı eksik olan Sarı-kırmızılılar, Atakaş Hatayspor ve Tümosan Konyaspor'u 2-1'lik skorlarla geçerek 6 puan topladı. Okan Buruk'un ekibinde Davinson Sanchez, Oliveira, Halil Dervişoğlu ile Lyon'a transfer olan Zaha ile Werder Bremen'in yolunu tutan Köhn'ün yanı sıra eşi İngiltere'de doğum yapan özel izinli Gabriel Sara mücadelede forma giyemeyecek.
Trendyol Süper Lig tarihinde Adana Demirspor'a gol attığı 23 maçın 22'sini kazanan Galatasaray, tek puan kaybını 1960'da oynanan bu rekabetteki ilk karşılaşmada yaşadı.
İŞTE MUHTEMEL 11'LER
Adana Demirspor: Deniz | Manev, Gravillon, Semih, Abdulsamet | Bünyamin, Maestro | Yusuf Sarı, Nabil Alioui, Barasi | Aymbetov.
Galatasaray: Muslera | Kaan, Metehan, Abdülkerim, Jelert | Torreira, Kerem Demirbay | Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu | Icardi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir