Fırtına Simon Banza’yı kadrosuna kattı

Fırtına Simon Banza’yı kadrosuna kattı
Trabzonspor’da sürpriz gelişmeler devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ‘ile yıllarını ayıran Karadeniz devinde sıcak saatler yaşanıyor. Trabzonspor yönetimi Santrafor bölgesine Braga’nın golcüsü Simon Banza transfer etti.

Takımı gol sıkıntısını gidermek için Paul Onuachu'nun transferini bitirme noktasına gelen Trabzonspor yönetimi, sürpriz bir karar alarak , Portekiz’in güçlü ekiplerinden Braga’nın golcüsü Simon Banza'nın transferi için kulübüyle anlaşmaya vardı.

74.jpg

SİMON BANZA İSTANBUL YOLUNDA
Portekiz ekibi Braga formasıyla başarılı bir performans sergileyen Simon Banza, bugün saat 18.30’da Braga’dan İstanbul’a gelecek. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçecek olan yıldız golcü, ardından Trabzonspor’un Eyüpspor maçı için İstanbul’da bulunan kafilesine katılması bekleniyor.
PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRDI
Geçtiğimiz sezon Braga formasıyla çıktığı 23 maçta 21 gol kaydeden Simon Banza, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Performansı, Trabzonspor’un transfer komitesinin radarına girmesinde önemli bir rol oynadı.
BANZA İLE TRABZONSPOR'DA HÜCUM HATTI DAHA GÜÇLENECEK
Simon Banza, güçlü fiziği, bitirici vuruşları ve hava toplarındaki etkisiyle tanınıyor. Transferle Trabzonspor, hücum hattına önemli bir katkı yapması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir