Trabzonspor forvetini buldu! Bonservisiyle gelecek

Trabzonspor forvetini buldu! Bonservisiyle gelecek
Fırtına, Nijeryalı yıldızı Onuachu'yu bonservisiyle bitirmek istiyor. Bordo-mavililer, Southampton'a yeni bir teklifle gitti. 30 yaşındaki oyuncunun kalıcı transferi üzerine görüşmeler devam ediyor.

Trabzonspor geçtiğimiz sezon bordo- mavili forma altında başarılı bir performans sergileyen Paul Onuachu'nun transferinde en ciddi kulüp olarak girişimlerini sürdürüyor. Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak için yapılan girişimlerden istediği sonucu alamayan Fırtına, yeni bir öneriyi gündeme getirdi. Southampton'a kalıcı transferi içeren teklif yapıldı. İngiliz ekibi, ilk kiralama teklifini reddetmişti. Ancak Onuachu'nun tapusunu almayı içeren teklifi değerlendirecekler.
PAZARLIKLARLA FİYATI AŞAĞI DÜŞÜYOR
Onuachu'nun transfer ücreti başlangıçta Southampton tarafından 15 milyon euro olarak belirlenmişti, ancak bu rakam Trabzonspor için yüksek olarak kabul edildi. Daha sonra ise yapılan görüşmelerde bu rakamın daha aşağı seviyelere çekildiği ancak bordo-mavililerin hala pazarlıklarla bu rakamı düşürmek istediği öğrenildi. Ayrıca Onuachu, kulüp yetkilileriyle sürekli iletişimde. 30 yaşındaki forvet, son durum hakkında bilgi alıyor. Southamptan'a Trabzonspor'a gitme konusundaki arzusunu sıklıkla vurguluyor. Artık transferde anlaşılmasını bekliyor.
Geçen sezon formasını giydiği Trabzonspor'da 25 maça çıkan Paul Onuachu, 17 kez gol sevinci yaşadı. Nijeryalı, ayrıca 4 asist yapmayı başardı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir