Fenerbahçe'den rakiplerine tarihi çalım!

Fenerbahçe'den rakiplerine tarihi çalım!
Sarı lacivertli takım Fenerbahçe'ye Allan Saint Maximin transferi konusunda önemli mesafe katetti. Al Ahli forması giyen 27 yaşındaki hücumcunun gidişini Arabistan onayladı.

Mourinho transfer hedeflerini belirledi
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları sürerken Mourinho, önümüzdeki sezon için transfer hedeflerini belirledi ve bu doğrultudaki raporunu yönetime iletti.

450668269-1027056252118344-5453856617366534269-n.jpg

BİR YILDIZ TAMAM, SIRADA DİĞERİ...
Sarı-Lacivertli ekibin yönetimi, Portekizli menajerin raporu doğrultusunda yıldız isimlere art arda imzaları attırmayı planlıyor. Bu kapsamda Allan Saint-Maximin transferine onay çıkarken gözler bir diğer yıldızın imzasında olacak. İşte detaylar...
ONAY GELDİ!
Fenerbahçe’nin, Suudi Arabistan’ın Al-Ahli takımında forma giyen Allan Saint Maximin’in transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Transfer girişimleri, Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi tarafından önce veto yiyen Sarı-Lacivertiller, yapılan görüşmeler sonunda tüm pürüzleri çözdü ve yıldız futbolcu için onay aldı.

basliksiz-1-kurtarildis.jpg

İMZA AN MESELESİ
Suudi Arabistan Pro Lig yönetimi, anlaşmayı onaylayarak Saint-Maximin’in gidişine izin verdi. Kanarya’nın kiralık olarak anlaşma sağladığı Saint Maximin’in yakın süre içinde sağlık kontrolü için İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
SEZON PERFORMANSI
Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.
27 MİLYON EUROYA GİTTİ!
Öte yandan tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değerinin ise 18 milyon Euro olduğu bildirildi. Geçen yaz İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’dan 27 milyon Euro karşılığında Arap ekibine transfer olan deneyimli futbolcu; sol kanat, sağ kanat ve forvet arkasında görev yapabiliyor.
EZELİ RAKİPLERİNİN ELİNDEN ALDI
Transfer döneminin popüler isimlerinden Oğuz Aydın için 3 büyükler yarışa girmişti. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki mücadelede kazanan Sarı-Lacivertliler oldu. Kanarya, 23 yaşındaki futbolcu ve kulübüyle anlaşma sağladı.
İMZAYA GELİYOR
Fenerbahçe ve Alanyaspor, Oğuz Aydın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcu ile de el sıkıştı. Şu anda Hollanda’da bulunan Oğuz Aydın’ın, sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için bugün İstanbul’da olması bekleniyor.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Kanarya, Oğuz Aydın ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Oğuz Aydın, son dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılıyordu. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 4.3 milyon Euro...
MİLLİ TAKIMIN HAVUZUNDA!
A Milli Takım’ın oyuncu havuzunda da yer alan genç oyuncu, Hollanda Ligi AZ Alkmaar’ın alt yapısında futbola başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir