Trabzonspor için zaman gerekiyor

Son günlerde gerek sosyal medya’ da gerekse yazılı medya'da ve TV ‘lerde Trabzonspor teknik direktörü ve başkanına karşı adeta linç girişiminde bulunuyorlar. Eleştiri tatbiki yapılacak bu işin doğasında var doğruyu bulmak için yanlışları hataları dile getirmek ve bu yanlışlardan da ders almak gerekiyor. Yalnız yapılan eleştiriler hakaret varı olursa bu eleştiri olmaktan çıkar ve art niyetli olduğunuzu gösterir. Tamda bu nokta’ da duyduğumuz rahatsızlığı dile getirmek istedim. Öncelikle şunu bilmeliyiz Trabzonspor Başkanlık Makamı herkesin oturabileceği bir makam değildir. Buraya Trabzonspor kongre üyelerinin oyları ile seçilen ve o makamı hak eden kişiler oturabiliyor. Yönetimden ve başkandan bir rahatsızlık duyuyorsanız bunun yolu sosyal medya’ da ve diğer mercilerde hakaret varı eleştirmek değil, 5 ay sonra yanı Aralık ayında yapılacak olan kongrede dile getirebilirsiniz. Tabi o kongrede de söz sahibi olmanız için Kongre üyesi olmanız gerekiyor. Öyle boş beleş atmakla klavye delikanlılığı yaparak bu işler olmuyor birilerinin değirmenine su taşımakla hiç olmaz. Önce gidin kulübe kongre üyesi olun azda olsa paranız nasıp olur.
*Trabzonspor Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan ’beyin kulübe yaptığı yatırımlar, sponsor anlaşmaları ’ile Trabzonspor’un geleceğini kurtardığını biliyormusunuz? Geçmişten gelen banka borçları yönetilemez hale gelen ekonomik durum saymakla bitmeyen sorunlar… ve halen bir çok sorunun üstesinden gelmek için verdiği ciddi mücadeleler kim için? Emin olun kendisi için değil!. Büyük Trabzonspor taraftarının mutlu olması için. Geleceğimiz olan çocuklarımızın gururla ben Trabzonspor’u tutuyorum demesi için. Yeniden şampiyonluklar yaşamak için verilen bu mücadele. Şimdi eleştiri yaparken lütfen en pati yapın sizce Başkan Ertuğrul Doğan bu hakaretleri hak ediyor mu ?
*Süper Lig’1. Haftasında ve UEFA Kupa maçlarında beklentilerimizin altında mücadele eden Trabzonspor bir anda sanki kümeye düşmüş. Lig bitmiş, eleştirilerin odak noktası oldu. Önce Abdullah Avcı, sonra Başkan Ertuğrul Doğan istifaya davet ediliyor. Hem de hakaretlere maruz kalarak. Hocanın özel cep telefonu taraftara servis ediliyor, sonra bakıyorsun bir futbolcunun Annesi sosyal medya hesabından üzerinden teknik direktör Abdullah hocayı tehdit ediyor oğlumu neden oynatmıyorsun. Bunları destekleyen maalesef kendi içimizdeki “İrlandalılar” Abdullah Avcı’yı beğenirsiniz yâda beğenmezsiniz lakin unutmamalıyız şuan Trabzonspor’un teknik direktörü kimsenin hakaret ve tehdit etmeye hakkı yoktur. Kaldı ki beğenmediğiniz Abdullah Avcı Lig tarihine geçerek 30 yıl sonra bu takımı şampiyon yapmadı mı ? kupaları müzeye koymadı mı ? O zaman büyük hocaydı da şimdimi kötü hoca oldu yapmayın lütfen. Ben inanıyorum ki Abdullah Avcı Trabzonspor’u bu yıl zirveye taşıyacağına, yeter ki destek olalım moral verelim.
Buradan büyük Trabzonspor taraftarına seslenmek istiyorum biraz sabır gösterin Hocaya, başkana göreceksiniz sezon sonunda neler olacağını. Kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hayati Karaca Arşivi