Pendik İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk basınla bir araya geldi

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, yerel basınla kahvaltı programda bir araya geldi. İlçe hakkında bilgiler edinen Öztür, basın ve polis iş birliğiyle en iyi bir şekilde hizmet etmek istediğini belirtti.

Bir ay önce Pendik’e atanan Pendik İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi. Programda kısa bir konuşma yapan Hakan Öztürk şunları söyledi; “ 2004 mezunuyum. Memleketim Eskişehir. İlk görev yerim 2004 yılında İstanbul Zeytinburnu’ydu. Daha sonra Asayiş Şube’de, Organize Suçlarla Mücadele Şube’de çalıştım. Daha sonra Elazığ’a şarka gittim, Elazığ’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube, İstihbarat Şube Müdürlükleri yaptım. Daha sonra Beykoz’da görev yaptım sonrası bir önce Pendik’e tahinim çıktı.

basliksiz-1sdsd.jpg

“PENDİK’TE SUÇ ORANI DİĞER İLÇELERE GÖRE DÜŞÜK”
Öztürk, Pendik’te suç oranlarının diğer ilçelere göre oldukça düşük olduğunu belirterek, özellikle sahil şeridi başta olmak üzere yoğunluk olan bölgelerde ki ekip sayısını bir hayli arttırdıklarının altını çizdi. Diğer bir konu uyuşturucu ile mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Pendik’teki tüm okul önlerinde ciddi tedbirler aldıklarını ve Aile bireylerini bilgilendirmelerde bulunduklarını söyleyen Öztürk, “Okullarda uyuşturucu sorunu yok. Okullar ve çevresi kontrolümüz altında yavrularımızın güvenliği için tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.
“HALKIN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”
Ülkemizin birçok Şehrinden daha kalabalık bir ilçe Pendik, haliyle nüfus yoğunluğunun getirdiği bazı yüklerde mevcut. Özellikle asayiş konularında trafik de ve nispeten ’de uyuşturucu konusunda bir hassasiyet mevcut. Bununla alakalı benden öncede çok başarılı çalışmalar oldu. Hatta suç aydınlatma oranları Pendik’te çok yüksek bizde bunun üzerine neler koyabiliriz bunlara bakıyoruz. Bu konuda geliştirdiğimiz ihbar analiz programlarımız var. Biz daha çok hangi mahalleden hangi sokaktan ne kadar ihbar geliyorsa bunun üzerine çalışıyoruz. Bunla alakalı sizin vesilenizle şunu belirtmek istiyorum “ vatandaşımız 112’yi çekinmeden arasın. Özellikle uyuşturucu konularında haritaları oluşturuyoruz ve bölge, bölge uygulamalar planlıyoruz. Bu doğrultuda işlenen suçları düşürmek istiyoruz. Diğer konularda ise ekip arkadaşlarımızın çalışmaları gerçekten çok yüksek kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Buradan şunu ifade etmek isterim “çok başarılı bir emniyet teslim aldım” bizde bunun üzerine koyarak çıtayı daha yukarlara taşıyacağız
dedi.

01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir