Fırtına’da taraftarı sevindiren haber Onuachu’dan geldi.

Fırtına’da taraftarı sevindiren haber Onuachu’dan geldi.
Transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor orta sahaya Hyun-seok’u transfer ederek önemli bir eksiğini gidermiş oldu. Karadeniz ekibi Paul Onuachu konusunda önemli mesafe kat ettiği ve transferin her an gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Orta sahada oyun kurucu için girişimlerini sürdüren Trabzonspor Belçika Ligi ekiplerinden Gent’in formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu Hyun-seok Hong ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı.
Bu sezona Lig’e flaş bir başlangıç yapan Hong, şimdiye kadar 7 maça çıktı. Hong, söz konusu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de gol pası verdi. Gent ise oyuncuyu 1 sene önce LASK Linz’den 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı.
Paul Onuachu koptu geliyor
Trabzonspor gecen sezon Southampton’dan kiraladığı Paul Onuachu’yu kadrosuna katmak için Başkan Ertuğrul Doğan transfer komitesine talimat verdiği gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nında bir an önce bu transferin bitmesini ve kadroya katmak istediğini başkan Doğan’a iletti. Southampton'ın Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu'da Trabzonspor’a gelmek için tüm şartları zorladığı ve transferine onay verilmesi için Southampton'ın yöneticileriyle görüşerek transferine kolaylık sağlanmak istediğini iletti.
Kadroda yer almadı
Öte yandan Southampton, Premier Lig'in yeni sezonunun ilk maçında deplasmanda Newcastle United'a konuk oldu. Bu maçın kadrosunda Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Paul Onuachu yer almadı. İngiliz ekibinin kadrosunda yer almayan yıldız forvet, çalışmalarını ise takımdan ayrı olarak gerçekleştiriyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir