Fenerbahçe, Rize’de deplasman Rekorunu kırmak istiyor

Fenerbahçe, Rize’de deplasman Rekorunu kırmak istiyor
Trendyol Süper Lig'in 3. Haftasında Rizespor sahasında bugün Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorlu karşılaşmada İlhan Palut öğrencileri , Mourınho'lu Fenerbahçe’yi sahadan eli boş göndermek istiyor .

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor sahasında bugün 21.45’te konuk edeceği Fenerbahçe’yi mağlup ederek İstanbul’a eli boş göndermek istiyor. Bir taraftan da Mavi yeşilli ekip, Fenerbahçe karşısında ise kötü bir istatistik’e sahip. Çaykur Rizespor, sarı lacivertli ekiple oynadığı son 9 lig maçının tamamından mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

455816739-1049754563181846-6605955918052062846-n.jpg

Fenerbahçe’de tüm planlar üç puan üstüne kuruldu
İstanbul ekibi sarı lacivertli takım Fenerbahçe, gecen hafta deplasmanda karşılaştığı Göztepe maçında kaybettiği 2 puanı Rizespor deplasmanında telafi ederek taraftarını sevindirmek istiyor.
Lige 1-0'lık Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Jose Mourınho'nun ekibi, 2. hafta maçında karşılaştığı Göztepe ile 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kalmıştı.Sarı lacivertliler Rize deplasmanında aynı zamanda bir rekorun da peşinde olacak. Deplasmanda oynadığı son 20 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, kulüp tarihinin en uzun serisini egale etmek için sahaya çıkacak. Jose Mourinho'nun ekibinde karşılaşma öncesinde sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor.
ÇAYKUR Didi Stadyumu
Hakemler : Turgut Doman. Yardımcı hakemler : Süleyman Özay ve Serkan Çimen. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Akarsu olacak.
Muhtemel 11'ler
Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mosci, Aliqulov, Hojer, Papanikolau, Olawoyin, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Ali Sowe.
Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, En-Nesyri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir