“Çok konuşanlar değil çok çalışanlar iyi oyuncu oluyor”

“Çok konuşanlar değil çok çalışanlar iyi oyuncu oluyor”
Trabzonspor’un Ulusaldaki sesi olan Milliyet gazetesi Yazarı ve TV yorumcusu, Aksal Yavuz, son günlerde Trabzonspor’un Teknik direktörü Abdullah Avcı’ya yapılan hakaretlere tepkisiz kalmadı.

Son günlerde organize bir şekilde Trabzonspor’un Teknik direktör Abdullah Avcı’yı hedef alan ve hakaretlere varan açıklamalara, camianın önde gelenlerinden ve duyarlı taraftarlar büyük tepki gösterildi.
Son olarak bordo-mavili takımın Forvet oyuncusu Enis Destan’ın Annesinin sosyal medya hesabından Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı’yı tehdit varı açıklamaları karşısında sessizliğini bozan Aksal Yavuz, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı. Enis’in kıymetli Annesinin futbola bu kadar dahil olması; Enis’in kariyerini olumsuz etkiler…
Trabzonspor’un birlik, beraberliğe, morale ihtiyacı olduğu bu dönemde, bazı TS’lilerin Avcı’yı eleştirdiği süreci fırsat bilerek ve de bazı TS’lilerden ,destek bulacağını düşünerek ,Trabzonspor’un teknik direktörüne aba altından soba göstermek hoş bir davranış değildir! Çok konuşanlar değil, çok çalışanlar iyi oyuncu oluyor.

işte Aksal Yavuz'un sosyal medyadaki paylaşımı

img-5250.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir