Başkan Mutlu’dan yerinde tespit ve hızlı çözüm

Başkan Mutlu’dan yerinde tespit ve hızlı çözüm
Göreve başladığı günden bu yana mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiren ve halkla iç içe olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızlıca çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Çalışma ekibiyle birlikte 5 mahalleyi karış karış gezerek sorunları bir bir çözen Başkan Mutlu son olarak Muratpaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini aldı.

muratpasa-temmuz-2024-4.jpeg

Başkan Hasan Mutlu’nun örnek uygulaması ‘Yerinde Hizmet’ çalışması devam ediyor… Başkan Mutlu’nun mahallelerdeki sorunları yerinde tespit ederek hızlıca çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı uygulamanın son durağı Muratpaşa Mahallesi oldu. Çalışma ekibiyle birlikte mahalleyi adım adım gezen Başkan Mutlu, hem incelemelerde bulundu hem eksiklikleri belirledi hem vatandaşların taleplerini aldı. Başkan Mutlu’ya mahalledeki incelemeleri boyunca Başkan Yardımcıları Atilla Özen, Mehmet Demirok, Lütfi Kadıoğulları, Gündüz Kalkan, Bilgehan Yağcı, Hakan Baş, Özlem Tut ve birim müdürleri ile mahalle muhtarı Enver Keleş eşlik etti.
11 MAHALLENİN TAMAMINI KAPSIYOR
Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan uygulama, Başkan Mutlu’nun yerinde tespit ve çözüm odaklı yaklaşımı ile Bayrampaşa’da belediyecilik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. Şu ana kadar Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa mahallelerinde yapılan çalışmanın Orta, Yenidoğan, Terazidere, Yıldırım ve Vatan mahallelerinde de yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir