TDF Seçimleri öncesi Ali Uzunay’dan Şatır Oğluna çağrı!

TDF Seçimleri öncesi Ali Uzunay’dan Şatır Oğluna çağrı!
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneği onursal başkanı, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Ali Uzunay dün akşam gerçekleşen TDF başkan adayı İsmail Turgut Öksüz’ün basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneği Onursal başkanı Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Ali Uzunay , TDF Başkan adayı İsmail Turgut Öksüz’ün basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Uzunay yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Geçtiğimiz TDF seçimlerinde 3 aday vardı ve şartlar başkaydı ve yeni bir TDF binası yapılıyordu verilmiş sözler vardı bitirilmesi gereken işler vardı. O zaman İsmail Başkan’ın seçime girmesi çokta doğru değildi.

basliksiz-3sd.jpg

Daha sonra kanat önderleri olarak bizleri çağırdılar Mustafa Demir başkan, Nurettin başkan, şu anki mevcut başkan Şatıroğlu, İsmail başkan ve ben aramızda bir toplantı yaptık.
Bize o gün toplantıda aynen şunu söyledi sayın Şatiroğlu “ arkadaşlar derneğimize bir mekan kazandırmak üzereyiz verdiğimiz sözler var aldığımız taahhütler var eğer burada bir görev değişikliği olursa burada eksiye düşeriz. Belki verdiğimiz sözleri yerine getiremeyiz haklıydı da peki nasıl olacak dediğimiz zaman aynen şu sözü verdi.
“BENİM BİR TANE OYUM VAR O DA İSMAİL TURGUT ÖKSÜZÜN’DÜR”
Bu seçimde karşıma aday çıkmasın bir daha ki seçimde kürsüye çıkıp benim bir tane oyum var o da İsmail Turgut Öksüz’ündür ben aday değilim sözünü verdi”. O zaman ben kendisine şunu söyledim toplantıya girmeden önce verdiğin söz bizim şahitliğimizde bu sözü tutacaksın yarın başka mazeretler bulursan o zaman olmaz ve diğer başkan arkadaşlar aynı kelimeleri kendisine söyledi. O da ben bu dönem yapıp bu eseri meydana çıkardıktan sonra artık aday değilim işlerime zaten bakamıyorum benim sözüm söz deyip bizi de şahit gösterdi. Ben buradan çok sevdiğim Sayın Şatıroğlu’na şunu söylemek istiyorum. Makamlar gelir geçicidir ama verilen sözler önemlidir. Senin karakterini verdiğin sözler belirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir