Vali Gül, Maltepeli muhtarlarla buluştu

Vali Gül, Maltepeli muhtarlarla buluştu
İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’i makamında ziyaret etti. İkili ilçenin sorunlarına dair karşılıklı fikir alışverişi yaptı.

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen’in seçildikten sonra İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaretinin ardından İstanbul Valisi Davut Gül de iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Esin Köymen, belediye girişinde karşıladığı Gül ile daha sonra makamında ikili görüşme gerçekleştirdi. Maltepe’nin sorunları ve güvenliğine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan toplantı sonrası ikili, Cumhuriyet Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen “Maltepe ilçesi Muhtarlar Toplantısı”na katıldı. İstanbul Valiliği’nce düzenlenen toplantıya ikilinin yanı sıra Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Daire Başkanı Suna Üstüner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcileri, ilçedeki kamu kurumlarının temsilcileri ve 18 mahallenin muhtarı katıldı.

68f5e927-ae40-4940-81b2-5f52e40b088f.jpg

VALİDEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Vali Gül, açılış konuşmasında yeni seçilen muhtarlara başarı diledi. Daha sonra her muhtar tek tek söz alarak mahallesindeki sorunları dile getirdi. Gül, “Notlarımızı aldık. Konuların takipçisi olacağız. Sizlere gayretiniz ve çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Köymen de yaptığı açıklamada, “İlçemizin güvenlik, altyapı ve sosyal hizmetler konularındaki sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla birlikte sürdürülebilir çözümler geliştirmeye ve güçlü bir Maltepe için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

d02a97f2-9057-4239-8948-07c434f9f333.jpg
CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İ, KÖYMEN KARŞILADI
Toplantı sonrası Başkan Esin Köymen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Adalar Belediyesi ve CHP Adalar İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyaretlere eşlik etti. Başkan Köymen, Özgür Özel’i Maltepe iskelesinde karşıladı. Özgür Özel, ziyaret sonrası Heybeliada’da düzenlenen Lozan Antlaşması’nın 101. yılı etkinliğine katıldı. Özel’e, burada, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve parti temsilcileri de eşlik etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir