Pendikspor Bolu’da Lig’e hazırlanıyor

Pendikspor Bolu’da Lig’e hazırlanıyor
Trendyol 1’inci Lig takımlarından Pendikspor, yeni sezon hazırlıklarını Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Bolu’da sürdürüyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte tüm planlar süper Lig’e çıkmak için yapılıyor.

Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde, kamp yaptıkları otelin sahasında sabah antrenmanına çıkan futbolcular, kuvvet çalışması yaptı. Günde çift antrenmanla kamp çalışmalarını sürdüren Pendikspor, Bolu kampında 5 hazırlık maçı oynayacak.

46.jpg

Pendikspor, 2023-2024 sezonunu Trendyol Süper Lig'de 19. sırada tamamlayarak 1. Lig'e düşmüş ve yeni sezonda tekrar üst lige çıkmak için çalışmalarına hız vermiş durumda. Kırmızı-beyazlı ekip, Bolu'da gerçekleştirdiği kamp ile yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerindeki otelde kamp yapan Pendikspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.
KAMPIN İLK GÜNLERİ
Pendikspor'un sabah antrenmanı, ısınma koşusu, açma germe ve pas çalışmaları ile tamamlandı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Osman Özköylü, kampın verimli geçtiğini belirtti. Özköylü, Süper Lig'e dönme hedeflerinin olduğunu ve bu yolda büyük bir azimle çalıştıklarını ifade etti.

foto-1.jpg

OSMAN ÖZKÖYLÜ'NÜN AÇIKLAMALARI
Osman Özköylü, yaptığı açıklamalarda, "Bu takımlardan biri olmak için çabalayacağız. Bunun için tecrübemiz ve potansiyelimiz var. Bu tecrübeyi bu sene doğru kullanarak, kurduğumuz iyi kadroyla tekrar Süper Lig'e çıkarak taçlandırmak istiyoruz. Bunun için de yoğun şekilde çalışıyoruz." dedi.
SEZONA GÜÇLÜ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Özköylü, sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini vurgulayarak, "Sezon içerisinde istediğimiz sonuçları alacak gerek fiziksel gerekse taktiksel çalışmaların temelini oluşturmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor." şeklinde konuştu.
KADRO VE HAZIRLIK MAÇLARI
Pendikspor'un Bolu kampında 28 oyuncu bulunuyor. Teknik direktör Özköylü, kamp süresince 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, "Bu kadrodan ayrılanlar olabilir, aramıza katılacaklar olacaktır. Şu an mevcut kadroyu hazırlık maçlarında görmek istiyoruz. Elimizdeki oyunculardan alacağımız verimi görmek istiyoruz. İhtiyaç durumuna göre 1-2 transferimiz daha olabilir." ifadelerini kullandı.
PENDİKSPOR İÇİN KRİTİK BİR DÖNEM
Pendikspor için Bolu kampı, yeni sezon öncesi hem fiziksel hem de taktiksel hazırlıkların yapıldığı kritik bir dönem olarak öne çıkıyor. Teknik direktör Osman Özköylü'nün liderliğinde yapılan çalışmalar, takımın Süper Lig'e dönüş yolunda önemli bir adım olma niteliği taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir