"Zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur"

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in kendisi hakkındaki paylaşımına da sert tepki gösterdi.

İmamoğlu yapılan basın toplantısında şu ifadelere yer verdi; “ Belediyelerin SGK borçları tartışmalarıyla ilgili gerçekleştirilen toplantıda İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in kendisi hakkındaki paylaşımına ilişkin de ifadelerde bulundu. Paylaşımın kendisini rahatsız ettiğini belirten İmamoğlu, "Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur." dedi.
İBB Başkanı İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in "Gün ola, devran döne, umut yetiş" notuyla paylaştığı gönderi hakkında yorumlarda bulundu.

"BENİM ZİHNİMDE ZERRE KADAR KIYMETİ YOKTUR"
İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacağıyla ilgili söylentilere de değinerek şöyle konuştu:
"Bütün belediye başkanı kardeşlerimin beldelerinde sorunların çözümlerine odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değildir. Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur. Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerelhaber Haberleri