Transferi gerçekleşirse kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak

Bordo-mavili takımın Başkanı Ertuğrul Doğan forvet transferinde geldikleri son durumu açıkladı. Southampton, Onuachu için 15 milyon euro’dan 10 milyon euro seviyelerine inmişti. Biz de 7 milyon euro seviyelerine çıktık söyledi.

Başkan Ertuğrul Doğan, yaptığı açıklamada Transferde çok istedikleri Onuachu için Southampton Onuachu için 15 milyon euro'dan 10 milyon euro seviyelerine inmişti. Biz de 7 milyon euro seviyelerine çıktık. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Başarının gelmesi için el ele vermeleri gerektiğini belirten Doğan, "Camiamızdan rica ediyorum, lütfen bu formayı kim giyiyorsa hepsine sahip çıksınlar. Desteklerini esirgemesinler. Trabzonspor'un zirve yarışında olması için Trabzonlunun Trabzonluya daha çok sahip çıkması gerekiyor. Bu dediklerim olursa bu sene şampiyon olmazsa seneye olur. Mutlaka bu yapıyı inşa etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

DOĞAN: HOCAMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Teknık direktör Abdullah Avcı'ya çok güvendiğini de belirten Başkan Doğan, şöyle devam etti: "Geçtiğimiz sezon uygun maliyetli oyuncular almıştık, onlar ile yolları ayırırken kulübümüz zarar etmedi. Öneri ile oyuncu almıyoruz. İstediğimiz oyuncuları alıyoruz. Bizim alacağımız futbolcular belli. 4-5 takviye daha yapmayı planlıyoruz. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Abdullah hocama saygım var. Onun da hatası var. Benim de hatam var. Rakiplerimizi teknik direktörler getiriyor, maliyetler ortada. Yerli hoca havuzu belli. Bence Abdullah Avcı yerli olarak en iyi teknik direktör. Hocamız zamanında kendi kurduğu kadroyla şampiyon oldu. Ben inanıyorum kendi kurduğu kadro ile başarılı olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri