Trabzonspor’da hedef üç puan! Trabzonspor - Kayserispor Saat: 20.00

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftanın ertele maçında Trabzonspor bugün sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Gecen hafta sahasında Beşiktaş ile berabere kalan Karadeniz fırtınası sahalarında galibiyetle tanışmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'de ilk haftasında Sivas ve Eyüpspor deplasmanlarında 0-0 berabere kalarak 2.puan toplayan Trabzonspor gecen hafta sahasında konuk ettiği Beşiktaş’la 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi. Bugün sahasında üçüncü haftanın ertele maçında Kayserispor’u konuk edecek olan bordo-mavili ekip Trabzonspor deneyimli teknik adam Şenol Güneş’ile ilk galibiyetini almaya çalışacak.

FIRTINA KAYSERİSPOR’A EZİCİ ÜSTÜNLÜK SAĞLADI
İki takım arasındaki rekabet 2’nci ligde 1966 yılında başladı. İki takım o günden bugüne kadar 44’ü Süper Lig, 14’ü 2’nci Lig ve 5’i Türkiye Kupası olmak üzere 63 maçta karşı karşıya geldi. Süper Lig’de 44 kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçlardan 26’sı Trabzonspor’un, 9’u Kayserispor’un galibiyetiyle tamamlanırken 9 maç da berabere sonuçlandı. İki takım arasındaki 44 maçta Trabzonspor rakip filelere 78 gol atarken, kalesinde 47 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon Süper Lig’in ikinci yarısında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor deplasmanda 2-1 kazanmıştı.

TRABZONSPOR’DA 6 EKSİK VAR
Trabzonspor’un bugün oynayacağı 3. hafta erteleme maçında transferleri daha sonraki tarihte gerçekleştiği için Simon Banza, Cham ve Serdar Saatçi forma giyemeyecek. Enis Destan ile Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları devam ederken, Edin Visca kırmızı kart cezalısı. Savic’in durumu belirsiz. Takımla çalışmalara başlayan Tony Nwakaeme’nin ise kadroda yer alması bekleniyor.
Tarih: 19 Eylül 2024, Perşembe
• Saat: 20.00
• Stadyum: Papara Park
• Yayın Kanalı: beIN Sports
Stat: Papara Park
Hakemler : Mehmet Türkmen
Trabzonspor-Kayserispor muhtemel 11'ler:
Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Denswil, Batagov, Eren, Okay, Mendy, Cihan, Bardhi, Orsic, Dragus
Kayserispor: Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Bourabia, Kartal, Mehmet, Nazon, Cardoso, Aylton

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri