Sancaktepe Kazanmaya Devam Ediyor.

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Kemal Türkler Mahallesi muhtarı Kazım Özmen’in adını taşıyan Spor Parkı hizmete açıldı.

Kemal Türkler Mahallesi’nin sevilen ismi merhum Muhtar Kazım Özmen adına yapılan ve içinde halı saha, basketbol, voleybol ve yürüyüş parkurları gibi birçok spor alanı bulunan spor parkı Belediye Başkanımız Alper Yeğin tarafından Kemal Türkler Mahallesi’nde hizmete açıldı.

13 Ekim Pazar günü gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanımız Alper Yeğin’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ali Gökçek,Sancaktepe ilçe Başkanı Emre Yılmaz,muhtarlar,STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanımız Alper Yeğin açılış konuşmasında Sancaktepe’de başlayan değişim süreci ile birlikte vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar dahilinde yapılan hizmetlerle Sancaktepe halkının kazanmaya devam edeceğini belirterek “Sizlerden aldığımız güçle, ihtiyaçlarınıza kulak vererek hareket ediyoruz. Belediyecilik anlayışımızda birlikte karar almak, her sesi dinlemek ve birlikte yönetmek var" dedi.

Her yaştan insanın spor yapıp, eğlenip, dinleneceği, güzel zaman geçireceği bir park inşa ettiklerini söyleyen Başkanımız Alper Yeğin, “Çok kısa zamanda projemizi bitirerek parkı vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Mahalle halkımız bu park sayesinde hem nefes alabilecek hem de spor yapabilecekler. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun"
Açılışın ardından Kazım Özmen spor parkını gezen Başkanımız Yeğin, günün anısına vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerelhaber Haberleri