Kanarya ’da tüm planlar Fransa’dan avantajlı skorla dönmek

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turumu ilk maçında bugün Fransız ekibi Lille'ye konuk olacak. Jose Mourinho’nun öğrencileri sahadan avantajlı skor elde etmek için sahaya çıkacak.

2024-2025 Sezonu için çok iddialı bir takım kuran Fenerbahçe bu doğrultuda takımın başına Dünyaca ünlü teknik direktör hoca Jose Mourinho’yu getirterek önemli bir işe imza attı. Süper Lig’de ve Avrupa’da büyük başarılar hedefleyen kanarya ilk olarak Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre'nin Lugano ekibini eledi. Şampiyonlar ligi 2. ön eleme kura çekiminde Fransa’nın güçlü takımlarında Lille’ile eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe bu turu ’da geçip Şampiyonlar ligine girmek istiyor.

Jose Mourinho’nun öğrencileri bu akşam deplasmanda Fransa'nın Lille takımına konuk olacak. Hainaut Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30 başlayacak müsabakayı, Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ile George Florin Neacsu yapacak. Horatiu Fesnic'in dördüncü hakemliği üstleneceği müsabakada Almanya'dan Christian Dingert VAR, aynı ülkeden Johann Pfeifer ise AVAR olarak görev alacak.

Yeni transferler sahneye çıkabilir
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez sahada yer alabilir.
Lugano maçlarında oynamayan Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Jose Mourinho'nun şansı vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla sahada ilk kez yer alacak.
STAT: Hainaut Stadı
SAAT: 21.30
HAKEM: Istvan Kovacs
YAYIN: Exxen
Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.
Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri