Değişimin ayak izleri

Trabzonspor adına her şeyin güzel başladığı bir karşılaşmada Visca gibi deneyimli bir oyuncunun gördüğü kırmızı kart tüm planları alt üst etti

Trabzonspor adına her şeyin güzel başladığı bir karşılaşmada Visca gibi deneyimli bir oyuncunun gördüğü kırmızı kart tüm planları alt üst etti. Bir profesyonel oyuncunun daha maçın başı sayılabilecek dakikalarda bu acemiliği göstermesinin şoku yaşanırken, Trabzonspor Okay’ın kafa golüyle adeta cezayla birlikte ödülü de gördü. O dakikalardan itibaren tamamen Beşiktaş’ın gol arayışlarıyla geçen dakikalarda kurduğu baskı karşılığını Gedson golüyle bulmuş oldu. Kendi yarı alanına çekilen, mecburen ve tamamen savunmayı düşünen Trabzonspor, geçişler haricinde gol bulma konusunda seçeneksiz de kalmış oldu.
İNANILMAZ KURTARIŞLAR
Trabzonspor penceresinden bakıldığında böylesi özel bir gecede yaklaşık 90 dakika eksik oynayan taraf olarak kaybetmemeyi, direnerek, savaşarak, doğru değişikliklerle de oyunu tutmaya çalışarak kaybetmemek tek önemli şeydi, bu da başarılmış oldu. Sezonun mükemmel başlayanı kaptan Uğurcan Çakır, adeta gemisini limana emniyetle yaklaştıran isim oldu; inanılmaz kurtarışlarla geceye damga vuran isim oldu.
BU SEZONUN UMUDU
Şenol Güneş’in gelişiyle birlikte değişimin ayak izlerini sürecektik bu karşılaşmada. Çok izler gördük değişime dair! Visca atılana kadar coşkulu, önde baskılı, öne doğru oynayan, golü arayan, o özlenen, o teknik adam değişikliğine sebep olan olumsuzlukların izini sileceğinin işaretlerini verdi Trabzonspor. Sanırım böyle bir akşam için, böyle bir değişiklik için bu kısım Trabzonsporlular için kafi... Umutsuz başlanan sezonun umudu Şenol Güneş, farkı gecenin özeti oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri