Çekmeköy Belediyesin’den Soğukpınar Mahallesi’ne Taziye Evi

Soğukpınar Mahallesi Taziye Evi’nde çalışmalar hızla sürüyor. Ağustos ayında tamamlanacak taziye evi mahalleye ve çevre mahallere hizmet verecek.

İyi günde kötü günde vatandaşların yanında olan Çekmeköy Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda sosyal alanda çalışmalarını sürdürüyor. Soğukpınar Mahallesi'nde Hacı Yüksel Erdoğan cami yapımı esnasında vatandaşların dayanışma içerisinde kendi bütçeleri ile tamamlanan ve sadece kaba inşaatı bitirilmiş olan cami bodrum katı, Başkan Orhan Çerkez’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeniden ele alındı.

Ağustos ayı içerisinde bitirilmesi planlanıyor
Temmuz ayında başlanan ince imalat çalışmaları kapsamında; mekanik, elektrik, sıhhi tesisat, doğrama, seramik gibi tüm detaylı işler belediye personellerince yapılıyor. Ağustos ayı içerisinde bitirilmesi planlanan bu çalışmalar sonucunda, bodrum katın konferans salonu ve taziye evi olarak düzenlemeleri yapılacak.
Konferans salonunun yanı sıra, alanda kadın ve erkekler için ayrı tuvaletler, idare ofisi ce mutfak da yer alacak. Merkez tamamlandıktan sonra Soğukpınar ve çevre mahallelerine hizmet vermeye başlayacak. Bu projeyle birlikte mahalle sakinleri, modern ve kullanışlı bir toplantı ve etkinlik alanı ve taziye evine kavuşmuş olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerelhaber Haberleri