169 gündür bileği bükülmüyor!

169 gündür bileği bükülmüyor!
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup eden bordo-mavili ekip Trabzonspor, ligde üst üste 11 maçtır kaybetmiyor.

Bu sezon beraberlik serisi de yaşayarak 8 maçta 12 puan elde eden bordo-mavililer, buna karşın uzun süredir mağlup olmuyor. En son geçen sezon 4 Mayıs'ta Samsunspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, 169 gündür ligde yenilmedi.

kapak-9296558911.jpg

Trabzonspor, geçen sezon 35. haftadaki Samsunspor maçının ardından oynadığı 3 maçı da galibiyetle kapattı, bu sezon da 8 hafta sonunda 2 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Bordo-mavili takım, böylelikle söz konusu dönemdeki 11 lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik alarak yenilgi görmedi.
Evinde 191 Gündür Bileği Bükülmüyor
Bordo-mavililer, iç sahada da adeta kale gibi. Papara Park’ta tam 191 gündür yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, en son 12 Nisan’da Sivasspor’a karşı 1-0 kaybetmişti. O tarihten itibaren sahasında oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

hoca2-jpg-9583386736.jpgŞenol Güneş'le Yenilgisiz Dönem
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ise Trabzonspor, rakiplerine 3 puan şansı tanımıyor. Güneş'in üçüncü haftada devraldığı takım, bu süreçte 6 maça çıkıp 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.
Trabzonspor, Attığı 8 Golün 7'si Kendi Evinde
Trabzonspor’un gol performansı da iç sahada dikkat çekiyor. Bordo-mavililer, bu sezon attığı 8 golün 7'sini kendi sahasında kaydetti. Beşiktaş ve RAMS Başakşehir karşılaşmalarında birer gol atan Karadeniz ekibi, Kayserispor maçında 2, Konyaspor maçında ise 3 gol buldu. Deplasmanda ise yalnızca Atakaş Hatayspor'a bir gol atabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir