Trabzonspor Ruzomberok deplasmanında

Trabzonspor Ruzomberok deplasmanında
Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkıyor! Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya’nın Ruzomberok takımı ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma, 25 Temmuz Perşembe günü MFK Ruzomberok Stadyumu’nda saat 19:30’da başlayacak.

Bordo-mavili takım Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda 25 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Slovakya’nın Ruzomberok takımıyla karşılaşacak. MFK Ruzomberok Stadyumu’nda saat 19:30’da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Bastian Dankert yönetecek. Dankert’in yardımcılıklarını ise Lasse Koslowski ve Rene Rohde yapacak.

basliksiz-2as.jpg

Trabzonspor, Avrupa’da 150 .maçına çıkıyor
Trabzonspor, Avrupa serüvenine 1976-1977 sezonunda başladı ve bugüne kadar 149 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 205 gol gördü12.
Takımın yeni transferi Pedro Malheiro, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Barisc’in yerine kadroya dahil edildi. Ayrıca, kamp çalışmalarında yer alan Serkan Asan ve Fountas da deplasman kafilesinde yer almadılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir