Sarı kırmızılı takımda Icardi korkusu!

Sarı kırmızılı takımda Icardi korkusu!
Sarı kırmızı takım Galatasaray’da Icardi ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. Arjantinli yıldızı İtalyan ekibi transfer etmek için devreye girdiği öğrenildi.

Forvet bölgesini güçlendirmek isteyen Serie A ekiplerinden Bologna'nın Mauro Icardi'yi istediği iddia edildi. Ancak İtalyan ekibinin, Arjantinli oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle transfere yanaşamadığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Icardi, yıllık 10 milyon euro ile takımda en çok kazanan futbolcu olarak dikkat çekiyor. Kariyerine Galatasaray'da devam edecek Icardi'nin 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

basliksiz-1-kurtarildi.jpg

Galatasaray'da yeni sezon öncesi flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.
Sarı kırmızılılar, hazırlık maçlarında alınan olumsuz sonuçların ardından transfer çalışmalarında gaza basma kararı aldı.
Yönetim, pazarlık masasında olduğu isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Öte yandan Cimbom'da gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek isimler büyük merak konusu olmuş durumda. Aslan yabancı kuralı sebebiyle birçok futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Bunun yanı sıra sarı kırmızılıların transfer gündemine dair beklenmedik bir haber geldi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir