İşte Twente - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler

İşte Twente - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Twente'ile karşı karşıya gelecek. Hollanda ekibini mağlup ederek 2'de 2 yapmak isteyen Fenerbahçe teknik direktör Jose Mourinho'dan sürpriz karara.

De Grolsch Veste Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Kavanagh'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Lee Betts ile James Mainwaring yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Sam Barrott olacak. Maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını 2-1 ile geçen Fenerbahçe, ligde de Antalyaspor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.
FENER'İN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe şov yapıyor. Kanarya geçen sezondan bu yana dış sahada oynadığı 23 lig maçından puanla döndü. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 19 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Son yenilgisini 4 Haziran 2023'te deplasmanda 3-0'lık sonuçla Galatasaray karşısında almıştı.
Ev sahibi ekip Twente ise UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile 1-1 berabere kalmıştı.
TWENTE – FENERBAHÇE
MUHTEMEL 11'LER
TWENTE: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap, Steijn; Van Wolfswinkel, Van Bergen, Lammers.
FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Maximin, En-Nesyri.
STAT: De Grolsch Veste
SAAT: 22.00
HAKEM: Chris Kavanagh
YAYIN: TRT Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir