Berrak Tüzünataç’tan cesur pozlar

Berrak Tüzünataç’tan cesur pozlar
Ekranların vaz geçilmez yüzlerinden olan Berrak Tüzünataç, Instagram hesabından yatak pozlarını cesurca paylaştı. Bu paylaşım bir anda gündem oldu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye başladı.
Son olarak yakın arkadaşı Didem Soydan'ın derin dekoltesine bakarken görüntülenen isim, gündeme gelen 'kıskançlık' iddialarına yanıt vermişti.

741.jpg

Her fırsatta yakın arkadaşı Soydan’a övgü dolu sözler söyleyen Berrak Tüzünataç, “Benim nazarım değmez. Temiz kalple baktım.” diyerek paylaşmıştı.

012.jpgInstagram hesabından cesur pozlar paylaştı
Berrak Tüzünataç geçtiğimiz günlerde de, 538 bin takipçili Instagram hesabında derin sırt dekolteli bir fotoğraf ve yılan dansı performansını paylaşmıştı.

wrtt-001.png

Tüzünataç'ın kıvrak hareketlerle sergilediği yılan dansı, kısa süre içerisinde gündem olmuştu.
Berrak Tüzünataç dijital dergi Magnet Quarterly için yatağa girdi. Çağan Okyan’ın objektifine poz veren oyuncu beyaz çarşaflara sarınarak en seksi tavırlarını takındı.

ekran-goruntusu-2024-07-08-143103-poz4.webpTüzünataç 50’li yılların ünlü randevuevi patroniçesi ‘Lüks Nermin’i oynayacağı dizi için hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir