Berat Albayrak TÜGVA kampında önemli mesajlar verdi

Berat Albayrak TÜGVA kampında önemli mesajlar verdi
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gökçetepe Doğa Kampı’nın kapanış programına konuk olarak katılan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak gençlere önemli açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 11 bin genci bir araya getiren TÜGVA Gökçetepe Doğa Kampı büyük bir etkinlikle sona erdi. TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "El ele verdiğimiz, omuz omuza öğrendiğimiz, gönülden gönüle sevdiğimiz, gencimizle buluştuğumuz bir maceranın sonuna geldik" ifadelerini kullandı.
"HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ"
Beşinci, gelecek yaz da benzer etkinliklerin düzenleneceğini belirterek "Fakat unutmayın arkadaşlar, Bizim için her veda yeni bir başlangıç: Dostluğa, kardeşliğe ve gençliğe! Gelecek yaz görüşmek üzere!" dedi.
BERAT ALBAYRAK GENÇLERE SESLENDİ
TÜGVA'nın heyecan dolu gençlik kampının kapanış programına Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak da katıldı. Albayrak, gençlere önemli mesajlar verdi. Albayrak şunları kaydetti: "Son 500 yılın en önemli nesli sizsiniz gençler” en önemli nesli sizin nesliniz toplumdaki bulunduğunuz ortamdaki herkesi her kesimi siz uyandırmak vasiretinde olacaksınız dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir