Başkan Çalık: Tuzla’da Beslenme Saati hayata geçecek olması bizi onurlandırır

Başkan Çalık: Tuzla’da Beslenme Saati hayata geçecek olması bizi onurlandırır
Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret ederek Beslenme Saati projesi hakkında bilgi aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Tuzla Belediye Başkanı olarak seçilen Eren Ali Bingöl, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret etti. Başkan Bingöl’ü makamında ağırlayan Başkan Çalık, daha sonra Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi ile Beylikdüzü Mutfak’ı ziyaret etti. Başkan Bingöl, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve tüm Türkiye’ye örnek olan Beslenme Saati uygulaması için hazırlanan beslenme çantalarının içeriğini inceledi.

img-066d8ff7.jpg

“TUZLA'DA DA BUNUN HAYATA GEÇECEK OLMASI BİZİ ONURLANDIRIR”
Tuzla Belediye Başkanı olarak seçilen Bingöl’ü tekrar kutlayan Başkan Çalık, “Sizi burada ağırlamaktan onur duyduk kıymetli başkanım. Çok başarılı işler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Tuzla’nın çehresini değiştireceksiniz. Az önce projelerimizi konuştuk. Gerçekten çok güzel projeleri hayata geçireceksiniz. Beslenme Saati’yle ilgili düşüncelerinizi duymak bizim için de gerçekten mutluluk verici. İnşallah Tuzla'da da bunun hayata geçecek olması bizi onurlandırır” dedi.

img-79a64565.jpg

“ŞİMDİDEN ÇOK HEYECANLIYIM”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a teşekkür eden Başkan Bingöl ise, “Sayın Başkanımla projenin içeriğini konuştuğumuzda gurur duydum. Böyle bir projenin reklamının bile yapılmadığını öğrendim. Sosyal yardım projelerinin reklamı yapılmaz. Biz de Tuzla’da bu uygulamaya devam edeceğiz. Beslenme Saati projesini hızlıca Tuzla’ya entegre edip uygulamaya başlayacağız. Şimdiden çok heyecanlıyım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir